Greco & Uffe

Hej! 

Då var det redan dags för en ny vecka. Blev en lång skoldag, har vanligtvis sovmorgon på måndagar men idag hade vi stalltjänst så började kvart över 8 ändå. Sedan hade vi svenska, matte och entreprenörskap. Efter skolan red jag både Greco och Uffe. Kändes hyfsat bra med båda två. Cyklade från skolan i regnet halv 8, duschade och åt. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, är så himla trött. Fick aldrig sova ut i helgen heller, men nu väntar en ny skolvecka+stallhelg så det är bara att bita ihop.😉 kramis!Rhodos day 1

 
heej på er, jag har alldeles precis vaknat på detta otroliga ställe. Resan hit gick bra, jag och min familj gick upp 2 hemma i Sverige och planet flög kl 7. Innan dess åt vi räkmacka och shoppade på victoria's secret. Resan hit tog ca 4 timmar och vi landade i Rhodos vid 11 (12 i deras tid). Började med att installera oss på hotellet innan vi tillbringade resten av dagen vid poolen. På kvällen åt vi supergod buffé men gick och la oss ganska tidigt pågrund av att vi gått upp så tidigt natten innan.
 
Idag däremot ska vi sola desto mer, tänkte testa på havet som ligger alldeles intill hotellet, det verkar lite stenigt men ser ändå väldigt lockande ut. Saknar redan allt där hemma men stortrivs här. Kram på er!