Om mig - Linnea

Mitt namn är Linnea och jag är 16 år, fyller 17 i oktober. Jag är uppvuxen i en villa i ett samhälle som heter Kinnarumma men jag bor sedan 10 år tillbaka på en liten hästgård i utkanten av Länghem som är beläget mellan Tranemo & Borås, ihop med min mamma och pappa. Jag har två äldre halvsytrar som har egna familjer. På min fritid föredrar jag om att umgås med kompisar, gärna shoppa, äta god mat, festa eller bara ta det lugnt och lyssna på musik eller kolla på serier. Jag har också ett intresse för fotografering och design. I mitt liv har jag haft 5 egna ponnysar men för tillfället är jag hästlös, men jag är istället ägare till världens gulligaste katt vid namn Ronja som är av rasen helig birma. Min sista egna ponny avlivades hösten 2013 pga skimmelcancer. Men självklart har jag efter det fortsatt rida på andra hästar. 
 
Meinking's Ronja Rövardotter              
 
Carlos (PRE som jag hade under vinter/våren 2015 till försäljning)    
     
Vila i frid, Biljanca(2013)               
 
Efter sommaren 2014 började jag gymnasiet, ekonomiprogrammet på Sven Erikson i Borås. Eftersom det är en hyfsat krävande linje lades planerna på en ny häst åt sidan. Jag har alltså gått ett år där men ska nu i tvåan byta till SRG (Sveriges Ridgymnasium) i Varberg. Detta beslutet tog jag för att jag saknade hästarna för mycket och kände däför ingen motivation till att plugga, jag hoppas att detta ska bli bättre nu på SRG där man får varva ridlektioner och stalltjänst med lektionssalarna. Jag kommer bo i en liten lägenhet mitt i Varbergs centrum under veckodagarna men pendla hem på helgerna för att både jobba och träffa familj/vänner. Jag jobbar sedan sommaren 2015 extra på ICA maxi i Borås. 
 
Min fina vän Irina & Jag             
 
I vårat stall står idag tre hästar som ägs av min familj. Samtliga är travhästar, en unghäst vid namn Lexie, en starthäst(fr.o.m i år avelssto) vid namn Honeybee och ett avelssto vid namn Nova. Vi har också ett avelssto som varit utlånad ett år men kommer hem till hösten. Nästa vår/sommar väntas alltså tre föl. Till våren är också tanken att jag ska ta montélicens och därför kommer det förmodligen köpas ännu en travhäst.
 
Bicc's Honeybee              
 
Bicc's Lexie, som föl 2013             
 
Fotar gör jag med min Canons EOS 700D, canon EF 50mm 1.8 eller standardobektiv. 
Jag kan också tillägga att det är jag som står för designen här på bloggen.
 
Hoppas att ni lärt känna mig lite bättre genom denna presentation, om det är något annat ni undrar över så är det bara och slänga iväg en kommentar eller ett mail. 
 
Mail: linneaacaarlssons@gmail.com
Instagram: linneacarlssonnn
Facebook: Linnea Carlsson
Twitter: linneacarlssons