fullt upp

hej, och förlåt mig för den långa pausen. Inte meningen alls men har haft väldigt mycket nu det sista. Mistral är fortfarande sjuk, hon äter men inte speciellt mycket. Mamma och min syster Johanna ska åka till Slöinge idag med henne för att se vad den verkliga anledningen är. Vi har kollat tänderna på henne men hon är fortfarande inte bättre. Jag hoppas verkligen hon blir bättre snart, får ont i magen när hon inte mår bra. Min fina vita! <3
 
Annars då? Jo, har haft en ganska full vecka. Deedee har hårdtränat med både lektion måndag och onsdag. Red även ett ordentligt dressyrpass på henne i fredags. Jag tävlade dessutom igår. Adam hängde med som hästskötare, det var som jag trodde verkligen jättemysigt och roligt. 
 
Själva tävlingen kunde inte gått bättre resultatmässigt. För min del var jag inte nöjd med min första klass och andra klassen kunde jag lagt in en extra växel. 
Första klassen var en förklass, LB:1 även klubbmästerskap. Den klassen gick verkligen inte alls bra. Tror inte att det är någon fördel alls för mig och deedee att tävla på hemmaplan även fast det borde vara det. Hon blir väldigt bekväm och seg. Det var hon absolut i första klassen, seg! Hade verkligen svårt att få henne fram för skänkeln och mellantraven blev ingen mellantrav. Jag gick ut med tanken om att hamna sist men vann istället den klassen på 68,89 % och även klubbmästerskapet. Roligt!
 
Andra klassen var hon mycket piggare, red fram kortare tid för att inte trötta ut henne vilket fördmolligen var bra. Inne på banan var hon mycket mer lyhörd för mina skänklar vilket var bra. Travprogrammet denna klassen var jag mycket nöjd med och jag tror att den vägde upp den halvdåliga galoppen. Första galoppen var hyfsad men andra galoppen blev en äggformad volt och lite halvtaskig takt. Men vann även denna klassen med 68,21 %. 
 
Igår var även finalen av div 2 och vårat lag låg delad etta efter grästorp. Därför var det med spänning som vi red våra lagklasser igår. Alla gjorde jättefina insatser och vi vann omgången igår och blev även serievinnare. SÅ himla roligt! Det är en ära att få rida i detta fantastiska lag med dessa underbara människor!!! :D
 
Jag kom alltså hem med 5/5 blågula rosetter igår, något jag aldrig hade vågat drömma om.
Är så tacksam att få rida och tävla denna häst, hon har höjt mitt självförtroende något enormt, hon är fantastisk. 
 
Tack så hjärtligt för alla fina bilder Linnea, så fina!