Senaste veckan

Denna veckan har inte varit så bra, iallafall inte på hästsidan. Alla hästar i stallet har varit lite hängiga, och ingen har någon aning varför. Mistral har ju varit dålig ett tag men sen hade deedee även en dag i veckan då hon åt dåligt, felicity tjock i benen och yolista dålig i magen också. 
 
I måndags åkte mamma och Johanna med Mistral till sjukhuset i Slöinge. Där kollade de tänderna på henne och konstaterade att hon hade en löstand och att hela munnen på henne var helt sne. Alla tänder satt dåligt vilket i hela hennes liv har gjort att ridningen har varit jobbig för henne. Jag har alltid trott att hon varit stelare i vänstersidan och att det har gjort att hon varit svårriden, har alltid haft tanken att vi inte funkat ihop och även varit arg på henne av den orsaken. Men nu visar det sig att hon varit sne och haft ont i den sidan. Vi slipade henne lite munnen så hon ska bli mer rak. Men hon hade också en lös tand som vi nu på torsdag ska åka tillbaka och ta bort. Det kan ta upp mot 4 timmar att ta bort tanden och är svindyrt men det måste göras för att hon ska kunna äta utan problem igen. Jag kommer absolut kunna rida henne i framtiden men ska mestadel rida henne på hackamore och endast ha bett på träning och tävling där det behövs. Vill inte belasta munnen mer än nödvändigt. Fina hästen. 
 
Som tur är så blev alla hästarna bättre mot slutet av veckan, förutom Mistral då som fortfarande har kvar sin lösa tand men det löser ju sig snart. Deedee har skrittat hela veckan men igår var jag ute i skogen med henne och travade och galopperade lite, hon var pigg och tyckte det var jättekul. Idag red jag henne en stund i paddocken, tränade lite förvänd galopp och lite annat. Gick inte jättebra pågrund av hennes vila i veckan men helt okej ändå. Har även varit funktionär på klubben klubbmästerskap för storhästar och ridskolemästerkap på ridskolehästar. Min pappa var med och red på ridklubbens häst Ramona. Är så stolt över honom, han är såå duktig. Han slutade på en 4 plats i RM. Roligt.
 
Igår fyllde även min bästavän Irina år, vi åkte till jönköping för att shoppa och äta, jättemysigt. Hon är verkligen helt underbar, är så glad över att jag har henne.
 
Denna veckan bjuder på massa roligt. Lägger upp en veckoplanering senare ikväll. Kram.