godmorgon

fina felicity
 
hej på er och godmorgon.
Idag blir det en stressig dag. Slutar skolan kl 16.00 och ska redan vid halv 6 vara i ridhuset och rida lektion på Deedee med ridgruppen för lotta. Blir svårt att göra något alls med Mistral idag så tror att hon får vila idag också. Tråkigt men känner inte att jag har riktigt tiden när jag slutar så sent. Jaja, det blir nog bra. 
 
Igår fick jag sluta redan vid 9, hade endast en lektion och sen var den mentala träningen inställd så jag fick sluta. Jag åkte till Svenljunga där min mamma och pappa jobbar. Men mamma slutade inte innan 1 så gick upp till min bror en stund, jag lekte och myste lite med Nellie som är mitt brorsbarn en stund innan hon skulle till tandläkaren. Jag åkte hem vid halv 2 ungefär efter jag hade hjälpt mamma att handla. Vi var tvungna att hoppa över hööks eftersom hovslagaren skulle komma, tråkigt.
Jag red Deedee en stund i paddocken, i ca 30 min. Enbart i skritt och trav men försökte fokusera mycket på att korta och länga formen och även träna mellangångarterna lite då det stått mycket om det på de senaste protokollen. Red även mycket slutor och bakdelsvändningar för att träna lite inför vårens LA:P1.
 
På kvällen körde jag min alldeles egna bil till mormor, med mamma såklart. Har övningskört ett tag nu och igår gick det riktigt bra. Jag har köpt en Seat Ibiza från min kompis Sofia. Den är jättefin, ska visa bilder på den någon dag. 

 

Div 2 omg 3 final

 
 
Den 11 oktober anordnar min hemmaklubb Länghem sista omgången av div 2. Alltså finalen. Efter andra omgången som gick nu i helgen ligger våran lag delad 1a med ett annat lag. Det är också KM samma dag som jag ska vara med i. Roligt! Det är fritt fram för alla som vill att anmäla sig så anmäl er om ni vill vara med och täva hos oss så syns vi :) Kram
 
 

det här är jag stolt överJag kan inte beskriva hur glad jag är över detta, att gå in och se det här. Jag trodde ALDRIG att jag och deedee skulle komma såhär långt. Jag är så tacksam över att få rida denna underbara ponny. Blir tårögd över att gå in på min tdb. Är så fruktansvärt lycklig.