Elandro

 
 
På bilderna ser ni min alldeles egna storhäst Elandro. Importerad från Danmark, född 2009. e. Sir Oldenburg ue. Zuidhorn. Har aldrig någonsin träffat en så snäll häst. Helt underbar på alla sätt och vis. Han är endast grundriden men har stor kapacitet för att komma långt. Både hans pappa och morfar har gått svår dressyr och svår hoppning så han har alla förutsättningar att bli något extra. 
 
Min tränare Ingrid Marklund visade mig honom precis efter jag provridit welsh coben som jag testade för ett par veckor sedan. Jag föll för honom direkt. Hans galopp är något alldeles extra och hans personlighet är så fin. Red honom ännu en gång nu i tisdags och när bitarna faller på plats är han otrolig. Så idag vetrinärbesiktigade vi honom och nu är han min. Helt otroligt. Han står fortfarande i Svenljungas stall där Ingrid har sina hästar, av två anledningar. Meningen var att han skulle stå där redan från början då vi har fullt i vårt stall men nu har även en häst i stallet brevid Ingrids haft kvarka så ingen häst får flytta sig därifrån. Det jobbigaste med det är att vi också har hästar här hemma som inte får bli smittade så det är väldigt jobbigt med klädbyte och dusch mellan skötsel i stallen. Vi får hoppas det går över fort.
 
Jag är iallafall otroligt glad över mitt köp och jag hoppas vi får en jättefin tid tillsammans. Imorgon ska jag enbart mysa med honom och göra mig hemmastad i stallet, på söndag däremot ska vi rida vårt första riktiga pass. Längtar. 
 
Kram